Ať už doma máte, nebo se teprve chystáte koupit pomalý hrnec, bude se vám k němu hodit i dobrá kuchařka s recepty. V tomto článku najdete kuchařky pro pomalý hrnec v knižní podobě, které jsou na českém trhu momentálně nejlepší.
1. Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
Barbora Charvátová je úspěšná food blogerka, kterou mnozí znají jako „Mámu v kuchyni“ z jejího stejnojmenného blogu. V její v pořadí třetí kuchařce zaměřené na recepty pro pomalý hrnec najdete na 183 stranách celkem 72 receptů rozdělených přehledně do kategorií.
Součástí kuchařky je i úvod, ve kterém se seznámíte s naprostými základy vaření v pomalém hrnci, takže kuchařka poslouží velice dobře i nováčkům a začátečníkům, kteří ještě nemají s pomalým vařením zkušenosti.
V kuchařce jsou jednoduché recepty pro pomalý hrnec, které jsou napsané srozumitelně a graficky velmi hezky prezentované. U každého receptu najdete doprovodný obrázek, který představuje hotovou pochoutku a pod receptem malý koutek na vlastní poznámky.
Kuchařku pro pomalý hrnec Loudavé vaření můžete zakoupit a stáhnout také jako e-knihu v pdf formátu.
Co říkají o kuchařce kupující
Recenze z webu Knihydobrovsky.cz:
2. Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec
Po úspěšném prvním díle přichází na trh druhý. Kuchařka Loudavé vaření 2 od autorky Báry Charvátové, ve které najdete na 200 stranách celkem 80 nových receptů.
Bára přidala do druhého dílu také recepty pro děti, kterým věnuje celou jednu kapitolu kuchařky. Pro pestřejší výběr je v kuchařce také vyšší počet bezmasých a mezinárodních receptů, které si čtenáři po úspěšném prvním díle vyžádali.
Všechna jídla v kuchařce pro pomalý hrnec jsou výživná, chutná a přitom jednoduchá s důrazem na to, aby základní suroviny jednotlivých receptů byly u nás snadno dostupné.
Kuchařku pro pomalý hrnec Loudavé vaření 2 můžete zakoupit a stáhnout také jako e-knihu v pdf formátu.
Co říkají o kuchařce kupující
Recenze z webu Heureka.cz:
3. Máca se loudá
Máca se loudá
Třináct kapitol s celkovým počtem 99 receptů vytištěných na křídovém matném papíru. Většina receptů v knize se drží principu „koukneš, naházíš a jdeš“. Inspirace pomalým vařením tak nabízí variantu, jak se svým časem lépe naložit, a u toho se navíc i kvalitně a zdravě stravovat.
Pro usnadnění práce je příprava pokrmů doplněna názornými fotopostupy. Recepty pro pomalý hrnec obsahují fotografie surovin, jednotlivých fází přípravy i finálních podob pokrmů. Popis pracovního postupu je díky fotografiím přehledný a také stručnější, než je obvyklé v klasických kuchařkách.
Co říkají o kuchařce kupující
Recenze z webu Heureka.cz: