Kuchařka pro pomalý hrnec

Ať už doma máte, nebo se teprve chystáte koupit pomalý hrnec, bude se vám k němu hodit i dobrá kuchařka s recepty. V tomto článku najdete kuchařky pro pomalý hrnec v knižní podobě, které jsou na českém trhu momentálně nejlepší.

1. Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec

Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec

300 Kč
Cena se může v jednotlivých obchodech lišit.
183 stran se 72 recepty pro pomalý hrnec.

Barbora Charvátová je úspěšná food blogerka, kterou mnozí znají jako „Mámu v kuchyni“ z jejího stejnojmenného blogu. V její v pořadí třetí kuchařce zaměřené na recepty pro pomalý hrnec najdete na 183 stranách celkem 72 receptů rozdělených přehledně do kategorií.

Součástí kuchařky je i úvod, ve kterém se seznámíte s naprostými základy vaření v pomalém hrnci, takže kuchařka poslouží velice dobře i nováčkům a začátečníkům, kteří ještě nemají s pomalým vařením zkušenosti.

Všechny recepty pro pomalý hrnec jsou jednoduché a srozumitelné, graficky hezky a pochopitelně zpracované. U každého receptu najdete i doprovodný obrázek, který reprezentuje hotové dílo a na protější straně malý koutek na vlastní poznámky k receptu.

Kuchařku pro pomalý hrnec Loudavé vaření můžete zakoupit a stáhnout také jako e-knihu v pdf formátu.

Co říkají o kuchařce kupující (recenze z webu Knihydobrovsky.cz):

„Konečně kniha s recepty pro běžné vaření, ze surovin, které vím co znamenají a mám je doma. Nikdy jsem se nehrnula do vaření omáček s hovězím masem. Už se chystám na třetí, jsou úžasné! Zkusila jsem i mrkvový koláč a opět se povedl. Kniha je moc hezky zpracovaná – fotografie, jeden recept na stranu, vč. možnosti poznámky. Doporučuji!
„Na knihu jsem cekala jako na smilovani a rozhodne nezklamala. Jednoduche recepty, hezky zpracovane a zatim vse, co jsem podle knihy varila velice chutnalo. Dokonce jsem diky kucharce zvladla i svou prvni svickovou a manzel si pochvaloval :)“
„Velká spokojenost. Doporučuji všem začátečníkům pomalého vaření.“
„S touto knihou jsem velice spokojená, čekala jsem až přijde do obchodu, ale čekání se vyplatilo. Jsou tam úžasné recepty. Některé jsem už vyzkoušela a vše bylo perfektní. Nemůžu si vynachválit jak knihu, tak i pomalý hrnec.“
„Pěkně vysvětleno používání pomalého hrnce a jednoduché recepty z dostupných surovin. Spokojenost.“

2. Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec

Loudavé vaření 2: Nové recepty pro pomalý hrnec

300 Kč
Cena se může v jednotlivých obchodech lišit.
200 stran s 80 recepty pro pomalý hrnec.

Po úspěšném prvním díle přichází na trh druhý. Kuchařka Loudavé vaření 2 od autorky Báry Charvátové, ve které najdete na 200 stranách celkem 80 nových receptů.

Bára přidala do druhého dílu také recepty pro děti, kterým věnuje celou jednu kapitolu kuchařky. Pro pestřejší výběr je v kuchařce také vyšší počet bezmasých a mezinárodních receptů, které si čtenáři po úspěšném prvním díle vyžádali.

Všechna jídla v kuchařce pro pomalý hrnec jsou výživná, chutná a přitom jednoduchá s důrazem na to, aby základní suroviny jednotlivých receptů byly u nás snadno dostupné.

Kuchařku pro pomalý hrnec Loudavé vaření 2 můžete zakoupit a stáhnout také jako e-knihu v pdf formátu.

Co říkají o kuchařce kupující (recenze z webu Heureka.cz):

„Jednoduché a zdá se i chutné recepty-zatím jsme vařili jen pár jídel a všechny chutnali skvěle.
„Doporučuji.Recepty jsou výborné.“
„Zajímavé recepty, dobře zpracované informace o pomalém vaření.“
„Stejně jako jednička pěkně a přehledně udělané, jen mám občas potíže s přepočtem na menší nádobu, ale to je můj problém nikoli knihy :-)“

3. Máca se loudá

Máca se loudá

590 Kč
Kuchařka je zatím dostupná jen na webu autorky.
232 stran, 13 kapitol a 99 receptů pro pomalý hrnec.

Novinka na trhu. Kuchařka Máca se loudá je věnovaná všem, kteří chtějí dobře a zdravě jíst a nechtějí nebo nemohou stát půl dne u plotny.

Třináct kapitol s celkovým počtem 99 receptů vytištěných na křídovém matném papíru. Většina receptů v knize se drží principu „koukneš, naházíš a jdeš“. Inspirace pomalým vařením tak nabízí variantu, jak se svým časem lépe naložit, a u toho se navíc i kvalitně a zdravě stravovat.

Pro usnadnění práce je příprava pokrmů doplněna názornými fotopostupy. Recepty obsahují fotografie surovin,  jednotlivých fází přípravy i finálních podob pokrmů. Popis pracovního postupu je díky fotografiím přehledný a také stručnější, než je obvyklé v klasických kuchařkách.

Byl pro Vás článek přínosný?

Klikněte na hvězdičky a ohodnoťte článek.

Hodnocení 4.8 / 5. Hlasovalo: 16

Ještě nikdo nehodnotil, budete první?

Přidat komentář k tématu můžete zde:

komentář

Tophrnce
Logo